Ősidők óta használatos a gyomor és bélfekélyekre.
Ismerjen meg egy "elfelejtett" vitamint.
U-vitamin EMBERI SZERVEZETRE GYAKOROLT HATÁSA
Minden ember tudja, hogy gyermekkorban a sejtek regenerációja gyors és rendkívül jó. Bizonyára minden felnőtt ember szeretné ezt a gyors és jó sejtregenerációs képességet megtartani, vagy fent tartani.
Ön tudja-e, hogy mit okozhat az emberi szervezetben az U-vitamin hiánya?
Az U-vitamin hiányában nyálkahártya problémák léphetnek fel.
Nyálkahártya problémák következtében könnyebben kialakulhat a gyomor, illetve bélfekély. A bélrendszer fekélyesedése, gyulladása által legyengülhet az immunrendszer. Könnyebben halmozódhatnak fel a méreganyagok.
Gyengülhet a sejtek regenerációs képessége.
Minden betegséget könnyebb megelőzni, mint azt kezelni!
U-vitamin fogyasztásával mgelőzhetők az alábbiak:
Megelőzi a bélrendszer gyulladásait, fekélyek kialakulását, ezáltal hozzájárul az immunrendszer folyamatos, jó működéséhez. Segít a máj méregtelenítésében. Megelőzi az egyéb belső szervek gyulladását.
Az U-vitamin kúraszerű fogyasztásának hatásai:
- Segíthet az immunrendszer elégtelenségein
- Fokozhatja a sejtek regenerációs képességét
- Kondicionálja a legyengült szervezetet
- Megelőzi, ill. segít megszüntetni a külső és belső gyulladásokat
- Segít hegmentesen megszüntetni a külső és a belső fekélyeket
- Felerősíti a szervezet méregtelenítő funkcióit
- Gátolja a gyomor és bélfekélyek kialakulását
- Segít leküzdeni a genitáliák bakteriális megbetegedéseit
- Kedvezően hat a kezdeti cukorbetegségre, hasnyálmirigy gyulladásra
- Segít az aranyeres panaszokon
- Gyengíti az alkohol- és a kábítószerfüggést
- Csillapítja a Creutzfeld - Jacobs kór tüneteit
Miben található U-vitamin?
A fejes káposztában, savanyú káposztában elsősorban.
Szinte nincs olyan betegség, amelyre ne hatna természetes gyógyírként ez a kétezer éves zöldségnövény, amely frissen és savanyítva egyaránt számtalan étel - és a nemzeti konyha - kedvelt alapanyaga.
Kb. 3 - 5 kg savanyú káposzta tartalmaz kb. 300 mg U- vitamint.
Már az ókorban is ismerték és nagyra tartották, pedig akkor még nem voltak vele tisztában, hogy a mai kor kutatási eredményei szerint a káposzta és az abban található U-vitamin egyik legkitűnőbb rákmegelőző táplálék. A káposzta tartalmaz káliumot, ként, jódot, kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, A-, B-, C- és U-vitamint.
Ez a kombináció teszi lehetővé, hogy az emésztőrendszer, a gyomor legtökéletesebb gyógyszerének tartja a néphagyomány, de a természetgyógyászok és az orvosok is. Közismert a tisztító hatása. A benne lévő U-vitaminnak köszönhetően méregteleníti a májat.